fodboldtrøjer

havde meldt tilbage til klubbensEnglands personale havde meldt tilbage til klubbensBillige Fodboldtrøjer, Fodboldtrøjer Med Trykenglands personale havde fodboldtrøjer med tryk under-pinning deres


Englands anfører har kæmpet med en række skader i løbet af de sidste par sæsoner, og Jose Mourinho havde håbet, at han ville få særlig beskyttelse efter en hektisk start på sæsonen for Spurs.

Englands personale havde meldt tilbage til klubbens medicinske personale, efter at Kane udviklede bekymringer om en muskeltæthed i sin allerførste session med truppen onsdag.

Klubben vidste, at han kun ville være på bænken til den konkurrencedygtige UEFA Nations League -kamp mod Belgien, efter at have siddet helt ud af venskabskampen mod Wales torsdag billige fodboldtrøjer.

De var imidlertid forbløffede over at se ham på sidelinjen klar til at komme på plads i de sidste 25 minutter øjeblikke efter, at England havde taget føringen mod den bedst placerede side i verden.

Mourinho havde ikke lagt skjul på, at den følte, at England kun skulle bruge Kane til konkurrencedygtige kampe, men forventningerne var, at enhver begrænset involvering mod Belgien kun ville finde sted, hvis de tre løver jagtede spillet.

I mellemtiden mener Gareth Southgate, at hans hold har fået det, der skal til for at gå fra semifinalister til turneringsmestre fodboldtrøjer.

Desuden føler han, at hans gruppe begynder at tro på, hvad der 'kan være muligt' efter at have slået holdets top på FIFA -verdensranglisten.

Englands manager var tilfreds med, hvordan hans spillere trak på alle deres reserver for at finde en måde at slå Belgien på efter et mål bag på Wembley søndag.

Og den side, der tabte til Kroatien i Rusland - eller endda mod Holland i Portugal i de sidste faser af Nations League - ville ikke have været i stand til det fodboldtrøjer med tryk.

Bortset fra det matematisk er det hele stort set en myte - intet mere end en sindstilstand. Startopstillingen søndag havde faktisk syv landskampe færre end deres semifinalekammerater i 2018 og kun tre Champions League-kampe pr. Mand mere.

Trent Alexander-Arnold og Jordan Henderson kan have tilføjet deres medaljesamling betydeligt, ligesom Kyle Walker. Men der er stadig et supplement af vundet-intet Tottenham-spillere til at bringe gennemsnitlig træk ned.

Ganske vist ville tilføjelse af Harry Kane og Raheem Sterling til blandingen mod Belgien styrke tallene, men det er mere, at Southgate har overbevist sine anklager om at tænke som store-spil-spillere, der er under-pinning deres tro.