Billiga Fotbollströjor Barn
hemmaplan har varit med knapp


Med Manchester City till synes tillbaka till sitt


Barcelona Tröja, Sverige Tröja Barn, Köpa Fotbollströjorkanske har liverpools fotbollströjor tradera guardiolas

Med Manchester City till synes tillbaka till sitt bästa efter att ha marscherat till toppen av ligan med relativt lätthet den här säsongen kommer Liverpool nu att analysera vad de måste göra för att utmana dem.
Kanske har Liverpools största fråga varit deras hemmaform, där Jurgen Klopps män vid ett tillfälle gick sex matcher utan vinst på Anfield.
Det satte ett oönskat nytt klubbrekord och är något som måste förändras nästa säsong om de röda ska vinna Premier League.
barcelona tröja De röda hemmaformen är den sjätte bästa i topp-flighten, med City som vinner åtta poäng till när de är värd för den här kampanjen.
Det är ett problem som har blivit särskilt uppenbart mot sidorna i botten av Premier League -tabellen.
Klopps sida har bara tagit två poäng från sina hemmamatcher mot West Brom, Burnley, Fulham, Brighton och Newcastle.
sverige tröja barn De två oavgjorda matcherna mot Newcastle och nedflyttade West Brom, med de problem som har plågat Liverpool hela säsongen, är uppenbara i alla fem matcherna.
köpa fotbollströjor Medan de röda har dominerat matcher har de misslyckats med att träffa nätet med samma regelbundenhet som förra säsongen.
Faktum är att Klopps sida har gjort bara 27 mål hemma den här säsongen, det sämsta av alla sidor för närvarande i topp sju i Premier League.
Den bristen på mål har kombinerats med skador på nyckelförsvararna Virgil van Dijk och Joe Gomez, med Liverpool som ser mer öppet ut i ryggen som ett resultat.
Medan de flesta av deras förluster på hemmaplan har varit med knapp marginal, har de röda det näst sämsta försvaret på hemmaplan av de sju bästa.
Kampen på Anfield den här terminen står i skarp kontrast till deras förmögenheter hemma i sin titelvinnande kampanj.
Deras hemmaform den säsongen var hörnstenen i deras framgångar, med de röda gick obesegrade på Anfield.
Faktum är att de bara tappade poäng vid två tillfällen, gjorde 55 mål och släppte in bara 10 gånger hela året.
Förvånansvärt nog har Liverpool presterat bättre på hemmaplan i år och hämtat 13 poäng från 15 när de spelade Manchester City, Chelsea, Tottenham, Arsenal och West Ham.
Men med City som ständigt de bästa presterande på hemmaplan i Premier League, måste Klopp fixa sina sidors problem på Anfield om de röda ska utmana Pep Guardiolas sida igen.

Paris Saint Germain(PSG) Tröja Barn
Magliette Juventus
inter tröja
nueva Camisetas De Futbol Suecia
tottenham drakt
liverpool tröja
real madrid drakt
Maglie Newcastle United
Magliette Italia
Italien Landslagströja
Spanien Tröja