fotbollströjor
spelare riktas mot andra klubbar


Tottenhams manager Nuno Espirito Santo har medgett att ett


Dortmund Tröja, Sverigetröja Barnsanto har bara haft ansvaret fotbollströjor med eget tryck billigt nya tillskott själva

Tottenhams manager Nuno Espirito Santo har medgett att ett antal av hans spelare riktas mot andra klubbar när de förbereder sig för att avvärja mycket intresse.
Santo har bara haft ansvaret mindre än tre veckor, men han verkar övertygad om att Spurs kommer att kunna motstå lusten att tjäna in några av sina talanger när de försöker bygga för nästa säsong.
dortmund tröja Den portugisiska chefen erkände också att bud från rivaliserande klubbar helt enkelt kommer med territoriet när du har en sida som har lika mycket kvalitet som denna Tottenham.
På frågan om det har funnits konkret intresse för våra förslag från andra klubbar, svarade Santo 'I våra spelare? Ja, naturligtvis, för vi har väldigt bra spelare.
Santos kommentarer tycks antyda att båda inte är till salu medan han ännu inte bedömer att någon av de spelare han står till förfogande överstiger kraven.
sverigetröja barn Intresset för stjärnanfallaren Harry Kane är väldokumenterat, medan man som Dele Alli och Harry Winks har uppmärksammats med en flytt bort i ett försök att kickstarta vacklande karriärer.
Den tidigare Wolves -chefen har varit snabb med att betona hur varje spelare kommer att erbjudas en ren platta och en chans att börja om igen, vad som hände under tidigare tränare som Mauricio Pochettino och Jose Mourinho spelar ingen roll.
kjøpe fotballdrakter Denna attityd gynnar alla som Alli och Winks, som båda snabbt blev ofördelaktiga under Santos föregångare.
Blinkningar var ett hett ämne, där Santo frågade om den 25-årige mittfältaren ett antal gånger, särskilt om han passar den spelstil Santo är associerad med att sätta ut.
Förutom att behålla sina nuvarande stjärnor, erkände Santo att klubben också är på marknaden för nya tillskott själva.

billiga fotbollströjor